Checklist voor het leggen
Voorkom onnodige kosten

Checklist voor het leggen   

De ondergrond is voldoende vlak wanneer er geen oneffenheden van meer dan 2mm over een lengte van 1 meter zijn. Je kunt dit meten door een rechte lat van 1 meter plat op de vloer te leggen. Indien de vloer hier niet aan voldoet kunnen wij de vloer niet voor je leggen. De vakman beoordeeld ter plekke of de vloer aan de legvoorschriften voldoet. Is dat niet zo, kan hij de vloer afwijzen en zijn hier kosten aan verbonden.



Twijfel je? Voor Montage vragen maak dan gebruik van de Inmeetservice, voor advies over de juiste producten ga dan naar de bouwmarkt.

We klaren de klus graag zo snel mogelijk. Zorg jij dat alle benodigde materialen op de montagedatum in huis zijn? Denk daarbij aan de vloer, ondervloeren, aluminiumtape voor de ondervloer, lijmen, kitten, plinten, bevestigingsmateriaal en profielen.
Voordat we de vloer leggen is het noodzakelijk dat deze acclimatiseert in de desbetreffende ruimte. Raadpleeg daarom op tijd de productinformatie voor de juiste acclimatiseringsprocedure.

Twijfel je of je alle benodigde materialen in huis hebt? Laat je in de bouwmarkt voorlichten over wat er allemaal nodig is voor jouw klus.
De ruimte moet volledig leeg en bezemschoon zijn en de oude vloer verwijderd

U bent verantwoordelijk voor de product samenstelling

Let op!

Een NoGo vergoeding omvat 35% van de overeengekomen factuur en zal direct bij het annuleren worden verzonden met een toelichting van de reden.

Uitbouw op de erfgrens bouwen
Waar moeten wij op letten